Чи вплине погода на виборчий процес?

погодаУ суботу і в неділю, 24 і 25 жовтня, на більшій частині країни утримається суха погода. Місцями у західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. В суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме -3...+10 градусів, удень +4...+18. Вітер змінний, переважно південних, східних, південно-східних, північно-східних і південно-західних напрямків, 1-9 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. На вихідних у регіоні переважно суха погода. Вночі від -3 до +7 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +11...+16. Вітер південних, південно-західних і південно-східних напрямків, 2-6 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі від +1 до +10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +13...+17. Вітер південних, східних і південно-східних напрямків, 1-9 м/с.

У Криму – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +1...+9 градусів, удень – до +13...+18. Вітер північних, східних і північно-східних напрямків, 1-9 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні переважно сухо. Температура вночі -3...+5 градусів. Денна температура повітря складе +11...+15 градусів. Вітер східних, південних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +4...+12 градусів, удень +9...+15. Вітер східний, південний, південно-східний та південно-західний, 1-7 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні ввечері можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі від +7 до +10, удень – від +10 до +12 градусів. Вітер східних, південних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+8 градусів, удень +13...+18. Вітер південних, східних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У вихідні в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

У суботу і в неділю в Чернігові, Городні, Щорсі, Семенівці, Острі, Ніжині, Бобровиці, Прилуках прогнозується дощова погода. У суботу в Борзні, Сосниці – без опадів. Уночі температура повітря становитиме +3…+7 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +8…+10. Вітер західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с. На початку наступного тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?